Rihanna va lansa o piesă nouă „în curând”

Written by on martie 25, 2021

Rihanna a pregătit o surpriză pentru public. Artista le-a dat de înțeles fanilor că are o piesă nouă, pe care plănuiește să o lanseze „în curând”.
La 5 ani de la apariția albumului „Anti”, Rihanna își anunță revenirea într-un mod neconvențional, într-un schimb de replici pe Instagram.

Artista a marcat de curând Women’s History Month publicând un clip ce trece în revistă câteva dintre cele mai recent realizări ale sale, ca artist și femeie de culoare. Riri a mulțumit echipei care a ajutat-o să creeze albumul „Anti” și să susțină evenimentele majore din ultimii 5 ani.

„Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la această eră [„Anti”], mulțumesc echipei”, a scris Rihanna pe Instagram.

În secțiunea de comentarii a acestei postări, artista a fost întrebată dacă nu plănuiește să sărbătorească cumva evenimentul prin lansarea unei piese. Spre surprinderea fanilor, Riri a răspuns acestei provocări:

„Cred că da (ar trebui să lansez o piesă). În curând. Doar una, totuși, lol”, i-a scris Rihannei fanului ei.

Întrebările nu s-au oprit aici. Văzând că a primit un răspuns de la artistă, acesta a insistat, spunându-i că nu ar fi rău să lanseze un album.

„R9 (albumul al 9-lea) e ceea ce ne lipsește”, a scris fanul Rihannei, aceasta replicând: „Lasă-mă să mă bucur de moment, nuuu? Lol”


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background