Neversea 2021 la Neversea Beach

Neversea Beach, Constanța [Constanta]


Event info
Date: iulie 8, 2021
Time: 12:00 am
Location: Neversea Beach, Constanța
Address: Constanta Constanta
Website: https://www.facebook.com/events/524589765005589/
Event: https://www.facebook.com/events/524589765005589/
Details

Data: joi, 8 iulie 2021- duminică, 11 iulie 2021

Ora de incepere: 00:00

Loc: Neversea Beach, Constanța

Organizator: Untold Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook

IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Neversea 2021 va avea loc în perioada 8 – 11 iulie, pe plaja din Constanța. Această ediție este reprogramarea celei din vara anului 2020.

Bilete și abonamente Neversea 2021

  • Anytime Pass (General Acces) – 136 euro + taxe
  • Anytime VIP Pass – 210 euro + taxe

Peste 90% dintre posesorii de abonamente și bilete pentru ediția din 2020 și-au transformat biletele si abonamentele în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediții Neversea.

Cei care nu au achiziționat încă intrarea pe Insula Visurilor sunt așteptați să se înregistreze începând de astăzi pe neversea.com. Organizatorii vor anunța în curând când va fi pusă în vânzare o nouă serie de bilete și abonamente, urmând să dezvăluie și primii artiști.

Cea de-a patra ediție a festivalului Neversea urma să se desfășoare în perioada 2-5 iulie 2020 la Constanța, pe plaja Neversea. Confirmaseră Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero, Parov Stelar, Passenger, Timmy Trumpet, Tujamo, TYGA, ZHU, Jamie Jones, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Raresh, Borgore, Dub FX și Netsky.

Ediția din 2019 a fost un real succes. În cele patru zile de festival, peste 240.000 de participanți din țară dar și din străinătate au trecut pragul tărâmului Neversea. Peste 150 de artiști internaționali au urcat pe cele 7 scene, printre aceștia numărându-se Afrojack, G-Eazy, Jessie J, Lost Frequencies, Steve Aoki, Jamie Jones, Salvatore Ganacci, DJ Snake, Sean Paul, Tale of Us, Andy C, Chinese Man, Flux Pavilion, Rudimental DJ, Sub Focus DJ Set & ID, Wilkinson DJ Set & MC AD-APT, Alesso sau KSHMR. Cei mai mulți participanți au venit din orașele București și Constanța, urmate de Cluj-Napoca, Ploiești, Brașov și Timișoara. Festivalul Neversea a avut participanți din 95 de țări de pe întreg globul. Dintre aceste țări, cei mai mulți participanți au ajuns din Marea Britanie, Franța, Israel, Germania și Statele Unite ale Americii.

 

Add to Google Calendar

Add Now
Current track

Title

Artist

Background