Videoclip oficial: Carla’s Dreams – Simplu și Ușor

Written by on ianuarie 2, 2021

Carla’s Dreams le aduce fanilor un cadou muzical în ultimele zile ale anului curent. „Simplu și Ușor” beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Carla’s Dreams, Sebastian Barac, Marcel Botezan, „Simplu și Ușor” ajunge la fiecare ascultător în parte cu un alt mesaj. Versul „Era atât de simplu și ușor” se aude constant, memento al unui trecut rămas în mintea noastră. Relații, oameni sau o realitate mai puțin haotică decât cea de acum, interpretările piesei pot fi multiple.

Noua melodie beneficiază de un videoclip regizat de Bogdan Păun. Membrii trupei se află pe scenă, într-un studio de televiziune, luminat puternic. Fiecare membru Carla’s Dreams are propriul pătrățel de scenă, păstrându-se astfel distanțarea socială. În fundal este prezent un grup de copii îmbrăcați în hanorace albe, metaforă a purității trecute și viitoare.

„Simplu și Ușor” vine după ce, anterior, Carla’s Dreams a lansat piesa „Scara 2, Etajul 7”, colaborarea cu Irina Rimes „3 Inimi”, dar și melodia „Secrete”, ce este însoțită de un videoclip cu gheișe și samurai, ancorat în universul oriental.

În altă ordine de idei, Carla’s Dreams a câștigat trofeul la categoria „The Artist” din cadrul galei The Artist Awards 2020. Evenimentul a fost difuzat de PRO TV în noaptea 28-29 decembrie.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background