Ultimele stiri
Deejay Versus alias Ovidiu Gabriel, lanseaza o noua piesa “Hey girl” in colaborare cu Shayan Deejay Versus revine cu o super piesa numita "Hey Girl", o piesa ritmata, antrenanta, care vine sa ne faca sa dansam si sa ne simtim liberi in aceasta vara. Productia este realizata de Marc Rayen si John Deeper, iar vocea piesei si versurile sunt scrise de Shayan.
CRBL feat. Denise - Buna Dimineata (videoclip nou) "Buna dimineata" este prima piesa compusa de CRBL, iar colaborarea cu Denise a venit dupa ce acesta i-a auzit vocea la radio si si-a promis ca o va invita sa colaboreze.
Un barbat de 33 de ani a cheltuit 100.000 de dolari pe operatii estetice pentru a semana cu Justin Bieber Spre deosebire insa de alte milioane de fani ai idolului pop, Toby si-a dorit sa semene fizic cu acesta si a fost dispus sa urce pe masa de operatie pentru a-si indeplini acest vis.

Potrivit ziarului britanic "Closer", tanarul a cheltuit in jur de 100.000 de dolari in ultimii 5 ani pe operatii plastice care sa-l faca sa semene cat mai bine cu Justin Bieber.

Chat

  • ATENTIE:

  • Limbajul vulgar, abuziv sau profan nu este acceptat pe chat-ul nostru. In majoritatea cazurilor autorul va primi un avertisment, (i se va reaminti public sau in privat acest regulament), iar in cazul in care abuzul continua acesta va fi dat afara. Remarcile rasiste, xenophobe, nationaliste sau sexuale de prost gust sunt sanctionate cu kick sau ban pe o perioada nedeterminata.


Parteneri

Alex Pascu