Ultimele stiri
Un barbat de 33 de ani a cheltuit 100.000 de dolari pe operatii estetice pentru a semana cu Justin Bieber Spre deosebire insa de alte milioane de fani ai idolului pop, Toby si-a dorit sa semene fizic cu acesta si a fost dispus sa urce pe masa de operatie pentru a-si indeplini acest vis.

Potrivit ziarului britanic "Closer", tanarul a cheltuit in jur de 100.000 de dolari in ultimii 5 ani pe operatii plastice care sa-l faca sa semene cat mai bine cu Justin Bieber.
Inna feat. Pitbull - Good Time [Videoclip Oficial] Inna si Pitbull au lansat videoclipul piesei "Good Time". Desi nu apare in aceleasi cadru cu solista, Artistul a tras cateva cadre singur pentru cea de-a doua colaborare dintre cei doi.
Shakira este din nou insarcinata Cantareata columbiana Shakira si fotbalistul formatiei FC Barcelona, Gerard Pique, vor deveni din nou parinti in ianuarie 2015, a declarat Carlos Vives, un apropiat al artistei.

Chat

  • ATENTIE:

  • Limbajul vulgar, abuziv sau profan nu este acceptat pe chat-ul nostru. In majoritatea cazurilor autorul va primi un avertisment, (i se va reaminti public sau in privat acest regulament), iar in cazul in care abuzul continua acesta va fi dat afara. Remarcile rasiste, xenophobe, nationaliste sau sexuale de prost gust sunt sanctionate cu kick sau ban pe o perioada nedeterminata.


Parteneri

Alex Pascu